WINKEL

Kinderschoenenwinkel Smits for Kids
De leukste, beste en mooiste baby- en kinderschoenen voor jongens en meisjes vind je bij Smits for Kids in Oosterbeek. De winkel bestaat al ruim 12 jaar in Oosterbeek. Sinds 1 april 2016 heb ik, Miranda Daams, de winkel over genomen. Vol passie en enthousiasme ben ik van start gegaan en de winkel is ondertussen verbouwd (glijbaan is er natuurlijk nog), heb ik veel nieuwe merken toegevoegd en ook op het gebied van accessoires heeft de winkel de nodige veranderingen doorgemaakt. Steeds meer klanten weten de weg naar onze winkel te vinden en men komt van ver uit de regio. Smits for Kids is een begrip in de regio geworden en daar zijn we best een beetje trots op!

Ervaren en deskundig team
Wij houden van ons vak en vinden het leuk om kinderen mooie en hippe schoenen aan te meten. Mode is belangrijk en het is leuk om er hip en stoer bij te lopen, maar belangrijker nog is een goede pasvorm en kwaliteit. En echt heel fijn: we nemen de tijd om de kindervoeten goed op te meten. Voor iedere kindervoet is er wel een schoen die past! Kom je een keer een kijkje nemen in onze winkel?

Winkelen in Oosterbeek
Oosterbeek is een erg leuk dorp en op een steenworp van Arnhem vandaan. Parkeren kan voor de deur en in het dorp is er voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis, maar wel met een blauwe parkeerschijf. We hebben een erg leuk winkeldorp dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Veel zelfstandige winkels en leuk voor kinderen zijn de winkels Buurvrouw & Buurvrouw, Fratelli, Meijer & Siegers en Hippe Dingen. Eind november komt er tevens een leuke kinderwinkel bij Micky Bleu! Wil je meer over winkelen in Oosterbeek weten? Bezoek dan de site van WelkominOosterbeek.

Tot ziens in onze winkel!

Lieve groetjes van de meiden van Smits for Kids
Jasmijn, Leona, Jolanda, Elly, Marit en Miranda.